Ik ben SSSTOER!

Andrea Deckers, aangenaam! In mei 2019 heb ik de Ssstoere schoenen aangetrokken en ben mijn eigen zaak gestart. Ik heb daarvoor een mooie baan bij een prachtbedrijf, oftewel de schoenen die mij pasten qua maat, uitgetrokken. Ze gingen knellen links en rechts, zaten gewoonweg niet meer lekker en het lukte niet om meters te maken. Terwijl ik alles wil geven.

Het ondernemerschap kriebelde al een paar jaar, maar was ik er nu klaar voor? Kun je dat weten en ben je er eigenlijk wel ooit (helemaal) klaar voor? Ja! Met destijds 17 jaar ervaring op de teller, van operationeel tot en met strategisch, voelde het als het goede moment. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen moment spijt van! Ik heb alle bagage in mijn rugzak om het midden- en grootbedrijf op het gebied van marketing & communicatie te ondersteunen. Ondersteunen in het maken van strategische keuzes, het aanbrengen van focus en de juiste taal in woord en beeld te spreken van de gekozen doelgroepen. Ik kom het namelijk dagelijks tegen: geen of een wankele strategie, te brede doelgroepen en schieten met hagel bij marketingcampagnes. Of bedrijven waar marketing & communicatie "erbij" wordt gedaan, maar ook het eerste is dat blijft liggen. Dat kan (en moet) anders om je bedrijf toekomstbestendig te maken en te laten groeien. En daar ondersteun ik ook jouw organisatie graag in: het zoeken naar de juiste, passende strategie, een aansluitende stijl en de schwung die daarbij nodig is.

Even terug naar die schoen: deze Ssstoere schoenen passen… sterker nog, ze zitten als gegoten en staan altijd klaar om (grote) stappen te zetten. Stap je mee? Ik kijk er naar uit! Bel me op 06 - 52 59 10 68 of mail naar andrea@ssstoer.nl, dan praten we verder. 

Ssstoere groet,
Andrea 
PS: liever op je gemak het aanbod aan diensten bekijken? Klik dan hier.

 


 


 


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn