Ssstoere referenties

Hieronder een greep uit de bedrijven die een uitdaging met SSSTOER! zijn aangegaan en hoe zij het ervaren: 

"Na een overname en enkele personele wijzigingen zochten we afgelopen zomer een Marketing Communications Manager. De definitieve invulling van deze rol liet nog even op zich wachten, vandaar dat we met spoed een interim oplossing zochten. Iemand die er meteen staat, veel ervaring heeft en van aanpakken weet. Andrea heeft deze rol met verve vervult. Ze heeft razendsnel het bedrijf, de markt en klanten leren kennen. Ondanks het tijdelijke karakter van de samenwerking durfde Andrea kritische vragen te stellen en de manier van werken ter discussie te stellen. Ook in gesprekken met het hoofdkantoor in Amerika. Daarmee heeft ze niet alleen enorm hard gewerkt en de noodzakelijke operationele steun geboden maar ook een bijdrage geleverd aan een effectievere afdeling."
- Johan Kennis, Marketing Director bij Pregis Europe  


"Andrea kwam via bureau LICHT bij ons team voor interim ondersteuning in een rebrand project. We hadden specifiek iemand nodig die niet terugdeinst voor internationale teams, die parate kennis heeft van het runnen van een project en van marketing & communicatie. Iemand die met verschillende professies, types en nationaliteiten kan communiceren op een kordate maar gepaste manier. Andrea voldeed aan alle eisen, en meer! Ze is een no-nonsense persoon die uitzoekt hoe je dingen voor elkaar krijgt, en niet verrast wordt in een complexe omgeving waar verandering van route en verschillende afslagen onderweg dagelijkse kost zijn. Zelfs toen ze in de COVID-19 tijd moest wisselen van kantoor naar thuiswerk, schakelde ze gemakkelijk over op minder connectie met de teams en een meer solo-aanpak. En wij hadden daar geen enkele moeite mee: haar integriteit had al vroeg ons vertrouwen gewonnen en gaf ons die ruimte. Bedankt Andrea, voor het verlichten van ons team met jouw sprankelende persoonlijkheid. En we hopen dat het onderweg opgepikte Chinees en Koreaans nog eens van pas komt."
Stephanie Gemeni, Portfolio Communications Manager bij Canon Production Printing 


"Wij, VTech Benelux, hebben SSSTOER! gevraagd voor een LinkedInspiratie sessie. Door onze eigen visie op de inzet van LinkedIn anders te belichten heeft Andrea ons op een constructieve manier nieuwe inzichten gegeven. We waren onder de indruk van de diepgaande kennis die zij heeft over LinkedIn en haar vermogen om ons op strategisch gebied en met concrete handvatten te adviseren. Daarnaast is zij een zeer prettige gesprekspartner die met een gezonde dosis humor een open sfeer in de groep weet te creëren waarin iedereen openstaat voor opbouwende kritiek. In de toekomst zien we Andrea graag terug om een verdiepingsslag te maken op verschillende marketinggebieden."
- Malu Limpens, Senior Marketing Manager bij VTech Benelux


"Een prettig kennismakingsgesprek gehad met Andrea van SSSTOER!, waarbij snel duidelijk was dat ze voor wat betreft visie en aanpak onze organisatie begreep en aansloot bij onze menselijke en persoonlijke benadering die wij hoog in het vaandel hebben staan. Snelle reacties en snel schakelen kenmerken de samenwerking. Het resultaat tot nu toe: een pakkende advertorial over Positive FIT en een mooi coaching traject voor een van onze medewerkers." 
- Ingrid Hoedeman, Manager Zorg bij NOVIzorg


Direct meer weten? 
Neem dan contact op met Andrea Deckers. Per mail te bereiken via: andrea@ssstoer.nl
of bel 06 - 52 59 10 68.


SSSTOER! werkt o.a. voor:


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn